Back to Project Sectors: Commercial // Education // Healthcare // Heritage // Residential

Beechen Cliff School Dining and Study Block

Key Facts

  • Value: £1.1m
  • Sector: Education
  • Programme: 44 Weeks
  • Scope of Work: The design and construction of a new two storey dining and study block located within the existing Beechen Cliff School grounds in Bath
  • The building consists of a dining hall with a fully equipped kitchen and serveries on the 1st floor, 6th form study area on the upper ground floor and staff room on the existing lower ground floor.

    The building sits in, on and around the existing buildings that were part demolished and connects to the existing school bath stone building and main staircase to the North.

    Particularly challenging was access to the works within the school grounds and the structural connections to such a variety of existing structures.